HomeRace 2017Inschrijven

Inschrijven

Aanmelden voor de 5e Borkum Helgoland Regatta. 

De Borkum Helgoland Regatta maakt voor de inschrijving gebruik van de site www.mysailingraces.com.

Indien u zich wenst in te schrijven voor de Borkum Helgoland Regatta dient iedereen die de wedstrijd mee zeilt zich op deze site te registreren, zowel de schipper als bemanningsleden, zodat de organisatie in geval van calamiteiten precies weet wie zich op welk schip bevindt.

Registreren als nieuwe gebruiker

Indien u eerder aan een Borkum Helgoland Regatta (of een zeilwedstrijd van een organisatie die ook met www.mysailingraces.com werkt) heeft deelgenomen dan hoeft zich alleen maar aan te melden d.m.v. het eerder verkregen wachtwoord en controleren of uw gegevens nog correct en/of actueel zijn.

Lees de aanwijzingen in het lichtblauwe vlak en klik op: Registreren als nieuwe gebruiker vul de getoonde lijst in met uw gegevens en druk o p verzenden. Vervolgens krijgt u een wachtwoord toegezonden waarmee u kunt inloggen.

 

Inschrijven voor een wedstrijd

Indien de schipper en de bemanningsleden zich hebben geregistreerd kan alleen de schipper zich inschrijven voor een wedstrijd.

Nadat u bent ingelogd vindt u aan de rechterzijde van het scherm het kader Hoofdmenu.

In dit kader klikt u op: Inschrijven voor races en selecteert u de wedstrijd waaraan u wilt deelnemen door op lijst te klikken achter deze wedstrijd. (misschien beeld naar links verschuiven indien u de kolom met lijst niet kunt zien.

 

Vervolgens deze lijst invullen en bemanning aanmelden d.m.v. hun e-mail adressen. Alleen de schipper kan bemanning aan de bemanningslijst toevoegen.

Wij wensen u veel succes en mocht u er toch niet uitkomen dan kunt u contact met ons opnemen middels een mail naar info@borkum-helgoland.nl. Vermeld in deze mail hierbij uw probleem met inschrijven, uw mail adres en uw telefoonnummer.